Zakelijk of privé

Zakelijk of privé

Privé

Naast onze reguliere workshops bieden we ook privé workshops voor thuis aan. Handig wanneer je een nieuw apparaat hebt aangeschaft of als je er even niet meer uitkomt.

We hebben met erg veel verschillende machines gewerkt en kunnen je helpen met afstellen, beter onderhoud en eventueel advies over extra tools. We zijn goed bekend met de volgende merken: Sage, Vibiemme, ECM , Quik Mill en nog meer.

Stuur ons een berichtje met waar je tegen aanloopt en we helpen je graag verder!

Zakelijk

Wil je een productiever en gelukkiger team? Gun ze dan deze barista workshop als bedrijfsuitje! We helpen ze graag verder met nieuwe oplossingen voor lekkere koffie op kantoor en kunnen de workshop geheel afstemmen op jullie wensen.

Van espresso Martini’s maken tot proeverijen het kan allemaal. Dankzij de grote ruimte kunnen we makkelijk groepen van 20-40 mensen hosten. 

Stuur ons een berichtje! En dan kijken we samen naar het perfecte uitje.

Evenementen

Opzoek naar lekkere bakkies voor je verjaardag, de opening van een nieuwe winkel of als cadeau voor je team? Laat het ons weten! We verzorgen namelijk ook koffie op locatie. We werken samen met één van de grootste apparatuur leveranciers van Nederland. En kunnen dan ook voor verschillende soorten evenementen de beste apparatuur regelen.

Afhankelijk van jou budget en de grote van de groep stellen we een offerte op en bieden we wat verschillende opties aan. Zo kan jij zelf bepalen waar er behoefte aan is.