Het team

Het team

Ons team bestaat uit de volgende doorgewinterde barista’s
die elk hun eigen specialiteit hebben en al jaren in de koffie wereld mee draaien:

Siebe Stinis

Siebe is geboren en getogen in Den Haag. Van af jonge leeftijd kwam die al in een lokale branderij op de Denneweg. Hier is waarschijnlijk zijn passie ontwaakt. Na de middelbare school begon hij een eigen koffie bedrijf, genaamd Siebe’s Bakkie. Met als doel zoveel mogelijk mensen net zo enthousiast te krijgen voor koffie als dat die zelf was. Hij gaf trainingen bij verschillende zaken en mensen thuis. Toen tijdens corona dit stil viel besloot die een nieuw bedrijf te starten, genaamd Yukkuri. Een cold drip koffie bedrijf dat als doel had om waar dan ook te kunnen genieten van ultieme koffie.

Hoewel die dit erg leuk vindt, mist die het contact met mensen wel. Vandaar dat die samen met een groep enthousiastelingen brew brothers is begonnen. Zodat die wederom zijn passie met zoveel mogelijk mensen kan delen.

Ryan Desaunois

Ryan is de babbelaar van Den Haag. Bekend om zijn on uitputtende energie en passie knalt die door het Haagse leven heen. Naast het organiseren van evenementen en het volgen van zijn studie begon er door de jaren heen een nieuwe passie te groeien. Hij wilde zich steeds meer gaan verdiepen in de wereld van koffie. Dit doet hij door ervaring op te doen in een specialty cafe en constant het web af te struinen naar de nieuwste weetjes en gadgets .

Toen hij hoorde dat Siebe bezig was met een nieuw collectief, twijfelde hij geen seconden en bood die aan om samen dit project van de grond te helpen. Nu knalt hij workshop na workshop door. Vol energie en altijd met een glimlach.