Beschrijving
De basis
Bij deze barista training leer je de basis die je nodig hebt om verder te groeien in de wereld van koffie. Aan het einde van de cursus weet je precies hoe jouw kopje koffie ontstaat en welke reis het heeft doorstaan om te worden zoals het is.
We leren je over de verschillende variaties, verwerkingsmethodes en brandprocessen die bijdragen aan het uiteindelijke smaakprofiel van de koffie. Naast dat we erover vertellen, laten we je het vooral ook proeven en ervaren.
Naast de theoretische kant gaan we ook praktisch aan de slag. We laten je zien hoe het is om als barista aan het werk te zijn en leren je de perfecte espresso zetten, melk schuimen en daarmee een mooi figuurtje schenken.
Uiteraard kun je zoveel vragen stellen als je wilt, en we zullen ons best doen om ze zo goed en zorgvuldig mogelijk te beantwoorden.
Aan het einde van deze training ga je naar huis met een berg aan kennis, passie en een nieuwe set vaardigheden om iedereen om je heen te verrassen.
Ps. Also available in English! Just send us a message 🙂
Basis theorie
- Espresso zetten
- Melk schuimen
- Latte art basis